Σε ποια κοινωνικά δίκτυα “καίμε” περισσότερο χρόνο;

|
THESTIVAL TEAM

Θα το έχετε σίγουρα παρατηρήσει κι εσείς: Στο μετρό, στις καφετέριες, ακόμα και ενώ περπατούν, οι άνθρωποι δεν παύουν ούτε λεπτό να ασχολούνται με το κινητό τους. Τι κάνουν άραγε; Πιθανότατα έχουν “κολλήσει” σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο!

Ποιο είναι όμως το πιο εθιστικό από αυτά; Η πρόσφατη έρευνα της Verto Analytics πιθανότατα έχει την απάντηση. Τα στοιχεία αφορούν την αγορά των ΗΠΑ, όμως είναι ενδεικτικά του τι συμβαίνει γενικότερα στον κόσμο. Το μόνο σίγουρα είναι ότι -μάλλον- θα σας εκπλήξουν!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω γράφημα της Statista, οι χρήστες στις ΗΠΑ αφιερώνουν κατά μέσο όρο 899 λεπτά το μήνα στο Facebook, ενώ τα δημοφιλή Instagram και Twitter βρίσκονται πιο χαμηλά στην κατάταξη, με 206 λεπτά και 176 λεπτά αντίστοιχα.

Στην πρώτη θέση πάλι βρίσκεται το Grindr, ένα κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται πρωτίστως σε gay και bisexual άνδρες. Στην τρίτη θέση, ακριβώς μετά από το Facebook, συναντάται το Growlr, ένα κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται στο ίδιο κοινό με το Grindr.

πηγή: gr.pcmag.com

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.