Έτσι θα είναι το επόμενο iPhone (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Καθώς πλησιάζουμε τον Σεπτέμβριο, τότε δηλαδή που αναμένεται να παρουσιαστεί το iPhone 8 [ή ίσως το iPhone 7S, σύμφωνα με ορισμένους], οι φήμες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση της συσκευής σταδιακά πληθαίνουν.

Το βρετανικό ηλεκτρονικό κατάστημα Mobile Fun, σύμφωνα με το gr.pcmag.com, φαίνεται ότι ίσως ξέρει κάτι παραπάνω, αφού έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του αρκετές καταχωρήσεις για θήκες που προορίζονται για την επόμενη ναυαρχίδα της Apple, οι οποίες μάλιστα είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία!

Αυτές κατασκευάζονται, υποτίθεται, από την Olixar και έρχονται σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Πραγματικές ή όχι, συνάδουν όσον αφορά στην εμφάνιση με διάφορα renders του iPhone 8 που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τελευταία.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι ο Tim Cook να προβεί στη σχετική ανακοίνωση, οι παρακάτω εικόνες θα σας δώσουν μια πρώτη ιδέα για το πώς θα μοιάζει η επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.