Γιαννιώτας και Αθανασιάδης δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

|
THESTIVAL TEAM

Φαίνεται ότι καλά κρατεί η “παγωμάρα” μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ και του Άρη μετά το κυριακάτικο ντέρμπι. Ενδεικτικό είναι το περιστατικό που συνέβη χθες σε…

γνωστό καφέ της Θεσσαλονίκης, όταν και ο Γιάννης Γιαννιώτας συνάντησε τους Δημήτρη Πέλκα και Στέφανο Αθανασιάδη. Όπως διαβάζουμε στο allaboutaris.gr, o νεαρός μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ περνούσε από το συγκεκριμένο καφέ, είδε τον φίλο του από την Εθνική Ελπίδων, Δημήτρη Πέλκα και έσπευσε να τον χαιρετήσει.

Βέβαια, η είδηση δεν είναι αυτή. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι ο Γιαννιώτας με τον Αθανασιάδη δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα και κουβέντα. Αμφότεροι είχαν στραμμένα τα βλέμματα τους αλλού και έκαναν πως δεν έβλεπαν ο ένας τον άλλον.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε ο 19χρονος παίκτης του ΑΡΗ δεν συγχώρεσε τον Κλάους για το προκλητικό του “τιτίβισμα”, αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά του στο παιχνίδι της Κυριακής και γι αυτόν τον λόγο προτίμησε να τον αγνοήσει και να μην τον χαιρετήσει καν.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.