Προπονητής Ραπίντ: Ήμασταν καλύτεροι- Νικήσαμε μια εξαιρετική ομάδα

|
THESTIVAL TEAM

Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ραπίντ, Πέτερ Σέτελ, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, στη Βιέννη. “Θέλαμε να ασκήσουμε πίεση…

από το ξεκίνημα και πετύχαμε τα γκολ που θέλαμε την κατάλληλη στιγμή. Μετά το πρώτο γκολ θέλαμε να πετύχουμε και το δεύτερο, είχαμε και την τύχη μαζί μας, κάτι που πρέπει να έχεις όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ”, δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το ότι άντεξε στην πίεση που είχε τόσο στο πρώτο ματς όσο και στο δεύτερο, απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ”.

Για τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Ραπίντ είπε ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα, σημείωσε όμως ότι σήμερα η ομάδα του ήταν καλύτερη.
“Στο πρώτο ματς δείξαμε θάρρος και αυτό το δείξαμε περισσότερο σήμερα. Τελικά αποφάσισα σήμερα να παρών την απόφαση για πιο επιθετική τακτική που τελικά απέδωσε”.

Για το εξωαγωνιστικό κομμάτι του αγώνα μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα, είπε: “Χαίρομαι που οι παίκτες μου δεν κοιτούσαν τι γινόταν εξωαγωνιστικά και ήταν συγκεντρωμένοι μόνο στον αγώνα”.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.