Πτήση τρόμου για την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας (VIDEO)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τον τρόπο στον αέρα βίωσε η αποστολή της Σαουδικής Αραβίας κατά τη διάρκεια της πτήσης που μετέφερε την ομάδα και το επιτελείο του ασιατικού συγκροτήματος στο Ροστόφ, όπου την Τετάρτη (20/7, 18:00) οι Σαουδάραβες θα επιστρέψουν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν την Ουρουγουάη.

Εντελώς ξαφνικά κατά τη διάρκεια της πτήσης, από τα παράθυρα της δεξιάς πλευράς του αεροπλάνου οι επιβάτες είδαν φλόγες να βγαίνουν από τους κινητήρες, κάτω από το φτερό, εξαιτίας βλάβης.

Όπως ήταν φυσικό στο αεροπλάνο  επικράτησε πανικός, όμως το περιστατικό δεν είχε συνέχεια και το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά.

Εκπρόσωπος της Rosaviatsya, ανακοίνωσε ότι θα διερευνηθεί το περιστατικό στο αεροσκάφος που μετέφερε την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στο Ρόστοφ.

Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο τη Rosaviatsya, σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της προσγείωσης υπήρξε μια σύντομη πυρκαγιά σε έναν από τους κινητήρες, αλλά η προσγείωση πραγματοποιήθηκε με τους δύο κινητήρες σε λειτουργία και δεν υπήρχε απειλή για την ασφάλεια των επιβατών.

Τα βίντεο στα social media εμφάνισαν την φωτιά που είχε ένας από τους κινητήρες, αλλά ένας εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Rossiya αρνήθηκε ότι είχε συμβεί πυρκαγιά και είπε ότι αυτό συνέβη εξαιτίας …παγίδευσης σμήνους πουλιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.