“Καυτός” Χάρι Κέιν χάρισε τη νίκη στην Αγγλία! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Όπως τα περισσότερα φαβορί, έτσι και η Αγγλία τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ, αλλά κατάφερε χάρη στο φονικό ένστικτο του Χάρι Κέιν, να επικρατήσει με 2-1 της Τυνησίας!

Τα “3 Λιοντάρια” προηγήθηκαν μόλις στο 11′ με γκολ του Κέιν, ωστόσο οι Τυνήσιοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 35′ με τον Σασσί, εκμεταλλευόμενοι το πέναλτι που τους… χάρισε η αγγλική άμυνα (και συγκεκριμένα ο Γουόλκερ).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγγλία έχοντας και την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών της, πίεσε για το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, ο Σάουθγκεϊτ πέρασε στο παιχνίδι και τον Ράσφορντ για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα και τελικά βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις με -ποιον άλλον;- ξανά τον Χάρι Κέιν. Ο σούπερ σταρ της Τότεναμ και αρχηγός της Αγγλίας στο 91′, μετά από λάθος κεφαλιά του αμυντικού από κοντά “έγραψε” το 2-1 για την ομάδα του.

Τυνησία (Ναμπίλ Μααλούλ): Χασέν (15′ Μπεν Μουσταφά), Σιάμ Μπεν-Γιουσέφ, Μααλούλ, Μπρον, Σλιτί (74′ Μπεν Αμόρ), Σασί, Σκιρί, Μεριά, Καζρί (85′ Καλιφά), Μπαντρί, Φακρεντίν Μπεν-Γιουσέφ.

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Γουόκερ, Γιανγκ, Τρίπιερ, Χέντερσον, Ντέλε Αλι (80′ Λόφτους-Τσικ), Λίνγκαρντ (93′ Ντάιερ), Στέρλινγκ (68′ Ράσφορντ), Κέιν.

Δείτε σε βίντεο τα δύο γκολ του Κέιν: 

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.