Εκπλήξεων συνέχεια στο Μουντιάλ: Βραζιλία – Ελβετία 1-1

|
THESTIVAL TEAM

Η Βραζιλία ήταν προβλέψιμη, αλλά και άστοχη στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι σκληροί Ελβετοί κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί των εκπλήξεων (1-1) στη διοργάνωση.

Η «σελεσάο», που συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αν και προηγήθηκε απέναντι στην Ελβετία, ισοφαρίστηκε και εν τέλει συμβιβάστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), καθώς όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να φτάσει στο δεύτερο γκολ.

Η ομάδα του Τίτε έκανε το 1-0 στο 20ο λεπτό με ένα εκπληκτικό γκολ του Κουτίνιο, εντούτοις το συγκρότημα του Πέτοκοβιτς στο 49ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα του Ζούμπερ.

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Κασεμίρο, Γκαμπριέλ Ζεσούς (79′ Φιρμίνιο), Νεϊμάρ, Κοουτίνιο, Μαρσέλο, Ντανίλο, Παουλίνιο (60′ Φερναντίνιο), Γουίλιαν

Ελβετία (Πέτκοβιτς): Σόμερ, Λίχτστάινερ (87′ Λανγκ), Ακάντζι, Σεφέροβιτς, Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκεζ, Ζούμπερ, Ντεμαΐλι, Σάρ, Σακίρι

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.