Πέτεγουεϊ: Ανυπομονώ για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Για την μεγάλη πρόκριση επί της ΑΕΚ αλλά και την επερχόμενη σειρά με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά μίλησε μετά τη χθεσινλη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ ένας από τους πρωταγωνιστές του σπουδαίου διπλού, ο Τεράν Πέτεγουεϊ.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά τα όσα είπε, σύμφωνα με το paokbc.gr:

Για το πώς νιώθει μετά την πρόκριση: «Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Ήρθαμε εδώ και νικήσαμε την ΑΕΚ, η οποία ξέραμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες και πριν από λίγες εβδομάδες κέρδισε το Basketball Champions League. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα».

Για το τι έφερε το 2-0: «Έχουμε μια σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε 11 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια, κάτι που δείχνει ότι είμαστε σε φόρμα και τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω σε εμάς. Αν παίξουμε όπως μπορούμε μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το γεγονός ότι είναι αήττητος μέχρι στιγμής δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάσει στο μέλλον. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά όπως είπα είμαστε καλή ομάδα και αν δώσουμε το 110% μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος: «Είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια και σίγουρα ανυπομονώ για τη σειρά. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.