Πάμπλο Γκαρσία: Το πρωτάθλημα το πήραν στα χαρτιά

|
THESTIVAL TEAM

Για την φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ και τον Όσκαρ Γκαρθία, μίλησε ο προπονητής του Δικεφάλου της Κ-20, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, Πάμπλο Γκαρσία.

Τo καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Μetrosport”:

«Δε φοβήθηκα καθόλου μήπως χάσουμε το Κύπελλο. Εχουμε καλύτερους παίκτες από την ΑΕΚ. Είμαστε καλύτεροι και ατομικά και ομαδικά. Το πιο σημαντικό φέτος ήταν ότι είδαμε και είδαν όλοι ότι παίξαμε την καλύτερη μπάλα, ότι γίνεται σωστή δουλειά στην ομάδα. Το πρωτάθλημα το πήραν στα χαρτιά. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Μακάρι στο μέλλον να αλλάξουν τα πράγματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρθία: «Ο Χιμένεθ μιλάει για την ομάδα του. Αυτοί, όμως, που παίξαμε μπάλα και γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι δεν είναι σωστό αυτό που έγινε. Ούτε αυτό που έκανε ο Οσκαρ Γκαρθία εδώ είναι σωστό. Είναι ότι πιο άσχημο μπορεί να συμβεί. Είναι τραγικό. Ο κόσμος ευτυχώς, καταλαβαίνει τι γίνεται».

Κλείνοντας, ο Ουρουγουανός ξεκαθάρισε πως δεν έχει αυτή την στιγμή στόχο την πρώτη ομάδα: «Εχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και στη Ελλάδα. Γιατί να αγοράζουμε από το εξωτερικό;».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.