Αγγέλου: Έβαλε τα μεγάλα σουτ και κέρδισε ο Κολοσσός

|
THESTIVAL TEAM

 Για την ήττα του Άρη από τον Κολοσσό Ρόδου, που αφήνει την ομάδα του εκτός των πλέι οφ, μίλησε ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Βαγγέλης Αγγέλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στη συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έκανε μια καλύτερη αρχή στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Εμείς προσπαθήσαμε να το προσεγγίσουμε και από την αμυντική και από την επιθετική του πλευρά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 1/14 τρίποντα και ο Κολοσσός 7/14. Στηρίξαμε τα άστοχα σουτ με τα επιθετικά ριμπάουντ, δεχθήκαμε 35 πόντους με 50% στο τρίποντο, που είναι ικανοποιητικό για την άμυνά μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιάσουμε το παιχνίδι και ιδιαίτερα στα 3-4 λεπτά. Καταφέραμε να αλλάξουμε ενεργειακά το μομέντουμ του παιχνιδιού, αλλά δεχθήκαμε 5/5 τρίποντα, δύο από τον Γεωργαλή, δύο από τον Μπρέι σε κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού και έτσι ο Κολοσσός βάζοντας τα μεγάλα σουτ κέρδισε».

Για το φινάλε της χρονιάς είπε:

«Τελείωσε η χρονιά για μας, θα μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν αυτό το διάστημα για την ομάδα και ιδιαίτερα στην ιατρική μας ομάδα, στον γιατρό μας κ. Κουκουλιά, στον φυσιοθεραπευτή μας, κ. Αυτοσμίδη, στον κ. Μπουντουβίνο, γιατί πραγματικά τον τελευταίο μήνα η ομάδα έπαιξε με το 30% του Μπελ, του Αθηναίου και του Τσαϊρέλη. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από όλους για να καλυφθεί αυτό το κενό και ιατρικά και αγωνιστικά από τους υπόλοιπους παίκτες στην προπόνηση».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.