Π. Ψωμιάδης για απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ: Κάποιοι θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο

|
THESTIVAL TEAM

Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ σχολίασε, με δήλωσή του, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK FC Official Stores

«Το πρωτάθλημα που δίκαια κατέκτησε στα γήπεδα ο ΠΑΟΚ αποδεικνύοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα φέτος στη Super League, το χάνει στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες», ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης, υπερασπιζόμενος τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Είμαι απόλυτα βέβαιος πως τώρα θα σταματήσουν τα πρωτοσέλιδα περί ποδοσφαιρικού grexit, πως τώρα θα αποκατασταθεί, ως δια μαγείας, η εμπιστοσύνη της FIFA και της UEFA σε αυτούς τους κομπάρσους που παριστάνουν πως διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μήνυμα ελήφθη. Δεν θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη και τον χτυπούν όπου μπορούν, έτσι ώστε να αγανακτήσει, να τα μαζέψει και να φύγει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τέλος, διαμήνυσε πως «το μόνο, όμως, που πετυχαίνουν είναι να επιβεβαιώσουν μια θλιβερή πραγματικότητα, πως κάποιοι θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο, με πολίτες β’ κατηγορίας στο βόρειο τμήμα της…»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.