Άρης: “Φουλάρουν” από σήμερα για Παναχαϊκή – Ποια παιχνίδια χάνουν Μουμίν και Χαντί

|
THESTIVAL TEAM

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Παναχαϊκή στην Πάτρα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League.

Στη σημερινή προπόνηση, που ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Δεν συμμετείχαν οι Ούγκο Σόουζα (για προληπτικούς λόγους), Λούκα Μιλούνοβιτς (θλάση στο δικέφαλο) και Νίκος Τσουμάνης (ίωση). Αντίθετα οι Λευτέρης Ιντζόγλου και Γιάννης Πασάς, από την πλευρά τους, που καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό, ακολούθησαν σήμερα μέρος του προπονητικού προγράμματος.

Παράλληλα, ο Χουσεΐν Μουμίν, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, μετά από απόφαση του Δημήτρη Σπανού, θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με τον Κισσαμικό (εκτός, 23η) και τη Δόξα Δράμας (εντός, 24η).

Τέλος, ο Άγγελος Χαντί θα απουσιάσει από τους αγώνες με την Παναχαϊκή και τον Κισσαμικό, λόγω των υποχρεώσεων του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιορδανίας. Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για τις 27 του μήνα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.