Αποβλήθηκε ο ΠΑΟΚ από την ECA!

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι αναστέλλει την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εξέδωσε η ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων).

«Η ECA καταδικάζει την συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο κατά την διάρκεια του αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Υπό αυτό το πρίσμα, τα συμβούλια της ECA αλλά και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν ομόφωνα να αναστείλουν την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ από την ECA.

Η ΕCA θέλει να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τιμωρία παραμένει ενεργή μέχρι νεοτέρας και θα συζητηθεί στο συμβούλιο της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018», αναφέρει η ECA.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τονίζουν πως η απόφαση αυτή προήλθε μετά τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν καθώς και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και για την ώρα δεν δίνουν ιδιαίτερη βάση στην απόφαση της ECA.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.