Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη με τριάρα στον Εργοτέλη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με σκορ 3-0 του Εργοτέλη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 21η αγωνιστική της Football League.

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Πλατέλλας (54΄ πεν.), Κάσσο (76΄) και Χαντί (90΄+6΄), οι “κιτρινόμαυροι” επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από τις δύο συνεχόμενες “λευκές” ισοπαλίες.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς, με τον δεύτερο ΟΦΗ να ακολουθεί με 51. Η Παναχαϊκή που βρίσκεται στην 3η θέση, έχει 43 βαθμούς, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η απόδοση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτρια, με λιγοστές καλές φάσεις, ενώ απειλήθηκε από τον Εργοτέλη σε μια-δυο περιπτώσεις, με τον Αναγνωστόπουλο να κρατάει το μηδέν. Στο 54΄ ο Πλατέλλας άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 76΄ ο Κάσσος ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη κάνοντας το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, στις καθυστερήσεις, με απευθείας χτύπημα φάουλ του Χαντί.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Κανακούδης, Μουμίν, Νίκιτς, Κάσσος, Πλατέλλας (88′ Χαντί), Παυλίδης (52′ Ντούνης), Διαμαντόπουλος (77′ Μιλούνοβιτς).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Σταματάκος (80′ Μανουσάκης), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (75′ Βογιατζής), Σταμόπουλος, Ροβίθης (42′ Μπουρσέλης), Κάϊπερς, Έφορντ, Πάτας.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.