Οριστική διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ διακόπηκε οριστικά. Πάνω από δύο ώρες μετά την αποχώρηση των διαιτητών και της ΑΕΚ στα αποδυτήρια και έπειτα από συνεχείς διαβουλεύσεις, αρχικά έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα συνεχιστεί (απέμεναν πέντε λεπτά καθυστερήσεων).

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βγήκαν για ζέσταμα, όμως αυτοί της ΑΕΚ δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, ούτε και οι διαιτητές. Λίγο μετά τις 23:30, πάνω από δύο ώρες μετά την πρώτη διακοπή, έγινε γνωστό πως τελικά υπάρχει οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Στην ΕΡΤ και στην “Αθλητική Κυριακή” μεταδόθηκε πως ο Κομίνης άλλαξε την απόφαση για το γκολ και διέκοψε το ντέρμπι με υπαιτιότητα της ΑΕΚ. Στη NOVA ανέφεραν πως καμία ομάδα δεν ξέρει αν τελικά ο Κομίνης άλλαξε απόφαση για το γκολ.

Το μόνο σίγουρο ως εξέλιξη είναι πως υπάρχει οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Για το αν μέτρησε ή όχι το γκολ αναμένονται νεότερες πληροφορίες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που είχαν βγει στον αγωνιστικό χώρο πριν τις 23:00, με εντολή του διαιτητή Κομίνη για να κάνουν ζέσταμα και να ξαναρχίσει το παιχνίδι, αποχώρησαν κι αυτοί ξανά για τα αποδυτήρια.

Δείτε βίντεο από την αποχώρησή τους για τα αποδυτήρια, με τους οπαδούς της ομάδας που είχαν παραμείνει στο γήπεδο να τους αποθεώνουν.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.