Ζαγοράκης: Όλα θα κριθούν στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, αναφέρθηκε στην τιμωρία του Δικέφαλου του Βορρά και υποστήριξε πως στο τέλος όλα θα κριθούν στο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την “γαλανόλευκη” βρέθηκε σε αγώνα εναντίον του σχολικού εκφοβισμού στην Καισαριανή την Τρίτη (6/3).

Μιλώντας στην κάμερα του Epsilon TV, ο Ζαγοράκης δεν μπορούσε παρά να πάρει θέση για όσα ακολούθησαν το επεισοδιακό σκηνικό που στήθηκε γύρω από το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, που δεν ξεκίνησε ποτέ, στις 25/2 στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον τίτλο, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και πολλά θα κριθούν στον αγώνα με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή όπου νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα προβάδισμα καθώς παίζει στην έδρα του” για να προσθέσει στην συνέχεια σχετικά με την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών:

“Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει κάτι, έχει δρόμο, εκκρεμεί μία έφεση. Πιστεύω θα πρυτανεύσει η λογική και θα δούμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Από ό,τι γνωρίζω και φαντάζομαι όλα θα κριθούν στο γήπεδο την Κυριακή”.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.