Βιεϊρίνια για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την πρσπάθεια της ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι τέτοια παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Δικεφάλου στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Είμαι όπως θα ένιωθα πριν από κάθε παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, όλος ο κόσμος αυτό περιμένει, ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο, αλλά είναι ένα ματς που θα δώσει τρεις βαθμούς. Εμείς έχουμε τον στόχο μας, θέλουμε να το κερδίσουμε γιατί είναι τρεις βαθμοί. Είμαστε πολύ καλά και δουλεύουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής:

«Ο καθένας θα έχει διαφορετικό τρόπο που θα αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι. Έχω παίξει σε πολλά ντέρμπι και ξέρω τι πρέπει να κάνω και να μην κάνω. Προσωπικά είμαι καλά. Από τη στιγμή που έχω παίξει σε τόσα ματς με τον Ολυμπιακό, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Την ατμόσφαιρα θα την νιώσουμε με το θα φτάσουμε στην Τούμπα. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Είναι ακόμη ένα παιχνίδι, που έχουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο τέλος. Πρέπει να παίξουμε με τη χαρά που πρέπει σε τέτοιους αγώνες».

Για την διαφορά της εικόνας του ΠΑΟΚ από την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

«Είμαστε έμπειροι κι έχουμε ένα σερί νικών, που μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε. Δε θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να έρθει να παίξει. Έχουν αλλάξει πολλά… Η ομάδα χρειαζόταν χρόνο να δέσει κι από τη στιγμή που βρήκαμε την ισορροπία, η εικόνα που δείχνουμε τα λέει όλα».

Για το πως θα παίξει ο Ολυμπιακός:

«Είναι ντέρμπι. Όπως και να είναι ο αντίπαλος, το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Θα περιμένουμε έναν δυνατό Ολυμπιακό. Δε θα μπούμε πιστεύοντας ότι θα είναι εύκολο. Θα είναι δύσκολο και μακάρι σε αυτό το παιχνίδι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Θα είναι ένα όμορφο ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί και θέλω και τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε όλοι να τους δώσουμε χαρά, αλλά και στον πρόεδρο που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια πολλά πράγματα σε αυτή την ομάδα. Μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και το sold out:

«Ο κόσμος έχει δείξει όχι μόνο σε αυτή την εβδομάδα, τι είναι. Όλοι οι παίκτες έχουν πάρει μία μικρή εικόνα, αλλά ξέρουν όλοι τι κόσμο έχουμε και τι θα μας περιμένει την Κυριακή. Θέλουμε να τους δώσουμε χαρά, να παίξουμε καλή μπάλα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Ο κόσμος βρέθηκε δίπλα μας σε όλα τα ματς και θέλουμε να τους δώσουμε τη χαρά που περιμένουν. Να είναι δίπλα μας και στα 90 λεπτά γιατί μπορούμε να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.