Ψηφίδης: Πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ τα χρέη της ΚΑΕ Άρης

|
THESTIVAL TEAM

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Γιάννης Ψηφίδης, μίλησε για τα χρέη της ΚΑΕ επί Νίκου Λάσκαρη κι έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για αγορά κουπονιών στήριξης, αλλά και μαζική παρουσία στο “Nick Galis Hall” στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο. 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Το καλό είναι ότι είχαμε τον αντιπρόεδρο άρρωστο, που είναι καλύτερα από όλους πλέον, είχε μια άσχημη γρίπη αλλά είναι καλά. Συμβαίνουν πράγματα που πρέπει να πούμε και στον κόσμο να γνωρίζει.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, εμείς λειτουργούμε μετά από την κίνηση των οπαδών μας, οποίος θέλει και μπορεί να βοηθήσει για τις αμοιβές των παικτών, μετά από το τουρνικέ θα υπάρχει ειδικό κουτί και εκεί θα μπαίνουν τα χρήματα και θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης για τους παίκτες της ομάδας.

Δεν έχουμε σχέση με τα εισιτήρια, για θέματα ασφαλείας δεν θέλουμε να εμπλέξουμε τα πράγματα αλλά τα να τα κάνουμε πιο απλά, αυτός που θέλει να βοηθήσει θα το κάνει μετά την είσοδο του. Σε ένα κουτί του ΑΣ θα μπαίνουν αυτά τα λεφτά, τους παρακαλούμε να είναι σωστοί και συνεπείς με τον νόμο, θέλουμε να βοηθήσουμε σαν ΑΣ Άρης.

Παίκτες και προπονητικό τιμ, ότι μαζέψουμε να το πάρουν τα παιδιά για να λειτουργήσουν και εκείνοι. Τους παρακαλούμε να δείξουνε τον Άρη μας είναι ανεπίτρεπτο μια τέτοια μπασκετική δύναμη να τραβάει αυτά που τραβάει, έχουμε πρόβλημα πολύ σοβαρό, ποτέ δεν έπεσε κατηγορία ο ΑΣ Άρης και θα κάνουμε το παν δυνατό και ότι μπορούμε, είμαστε δυνατοί για να κρατήσουμε όρθιο τον Άρη μας, είναι υποχρέωση μας και πρέπει να υπάρξει ενότητα.

Το πράγμα είναι πάρα πολύ δύσκολο, εμείς σαν σύλλογος το μπάσκετ έχει γίνει ανώνυμη εταιρία και το ποδόσφαιρο πάμε σε ένα δίκαιο ανωνύμων εταιριών που πρέπει να το ξεμπλέξουμε και να δούμε πως θα περπατήσει ο Ερασιτέχνης, αντιμετωπίζουμε θέματα που έρχεται ο ΑΣ σαν μειοψηφία που έχει το δέκα τοις εκατό, δεν υπάρχει άλλος ο κύριος Νίκος Λάσκαρης από την μία και από την άλλη εμείς, το 90 τα εκατό δεν θα παραστεί στη μπασκετική Θεσσαλονίκη, πρέπει να αντιδράσουμε, αλλά σαν μειοψηφία δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο, αλλά καλούμαστε να δράσουμε και θα το κάνουμε και θα βρούμε μόνοι μας την λύση.

Έχουμε κάνει γενική συνέλευσή έχει βγει επιτροπή που θα συνομιλήσει με τον κύριο Λάσκαρη και της ανώνυμης εταιρίας, Την επόμενη Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει το κλείσιμο της γενικής συνέλευσης. Ευχαριστούμε και το ξενοδοχείο που μας βοήθησε να γίνει η πρώτη γενική συνέλευση.

Εμείς μπήκαμε τον Οκτώβριο του 2015 στον Ερασιτέχνη για να διαχειριστούμε την καλή πορεία του Άρη, γιατί στο μπάσκετ ήταν ο κύριος Λάσκαρης και στο ποδόσφαιρο ο κύριος Καρυπίδης τον πρώτο 1μιση χρόνο ήταν κύριος ο Λάσκαρης, του συμβαίνει κάτι προσωπικό αλλά δεν μπορεί να παρασύρει το μπάσκετ με το κάθε προσωπικό πρόβλημα, τα χρέη της ΚΑΕ αυτή τι στιγμή είναι πάνω από 4.500.000 ευρώ. Είναι μια ομάδα σαν τον Άρη που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων να φτάνει σε αυτή την κατάσταση.

Εμείς σαν συμβούλιο είναι ώρα μας που ξεφεύγουμε από την διαχείριση των πραγμάτων και πρέπει να δράσουμε και το κάνουμε, είμαστε κοντά στον Άρη μας και στο μπάσκετ μας.

Δεν θα αφήσουμε το παιχνίδι να χαθεί, αύριο περιμένουμε όλο το κόσμο του Άρη να είναι στο γήπεδο, να δούμε έναν ωραίο αγώνα και να μας βοηθήσετε να κερδίσουμε αύριο. Έχουμε βγάλει μια πενταμελή επιτροπή να δούμε που θα πάει το πράγμα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον Άρη μας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.