Λέοβατς: Υπήρξαν ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, ήθελα να επιστρέψω στην Ριέκα

|
THESTIVAL TEAM

Για την επιστροφή του στην Κροατία για λογαριασμό της Ριέκα και τα 2,5 χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας, Μαρίν Λέοβατς.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην Ριέκα: “Υπήρξαν ωραίες στιγμές στον ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος ήθελα να επιστρέψω στην Ριέκα, εξαιτίας κάποιων καταστάσεων…”.

Για το ποιες ήταν αυτές οι καταστάσεις: “Το παρελθόν… Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για την Ριέκα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα”.

Για το αν είχε και άλλες προτάσεις εκτός από αυτή της Ριέκα: “Υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά μόλις μου κατέθεσε πρόταση η Ριέκα τις απέρριψα αμέσως”.

Για το αν η ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Mundial έπαιξε ρόλο: “Είμαι 30 χρονών, αυτή ίσως είναι η τελευταία μου ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να κληθώ στην Εθνική Κροατία, για αυτό επέλεξα να επιστρέψω στην Ριέκα”.

Για το αν θα αγωνιστεί απέναντι στην Όσιγιεκ: “​Ελπίζω να βρεθώ στην αποστολή. Δεν έκανα προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ για ένα  μήνα, αλλά είμαι έτοιμος να προσφέρω”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.