Για την ήττα από τον Άρη, το πως ήρθε αυτή αλλά και την ομάδα του, εκφράζοντας την πίστη ότι στο τέλος θα τα καταφέρει μίλησε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Για τη σημερινή εντός έδρα ήττα από τον Άρη αλλά και για το τι έφταιξε για το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα η ψυχολογία μας ήταν διαφορετική.

Αυτές τις μέρες δουλέψαμε για το παιχνίδι. Πιστεύω πως τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια.

Ο Άρης χωρίς ευκαιρία μας πήρε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε δουλειά. Ακόμη γνωρίζω κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν τους ήξερα.

Για την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα είμαι ικανοποιημένος. Δουλέψαμε στο γήπεδο όμως τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν πιστεύω πολύ φθηνά».

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα: «Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις και μας περιμένει δουλειά στο κομμάτι. Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό για να γυρίσουμε το παιχνίδι όμως δυστυχώς σε μια στατική φάση έγινε το 1-2 και μετά ήρθε το 3ο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και θα γίνει αυτό. Θέλουμε δουλειά».