Την αναβολή όλων των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι για την ερχόμενη Κυριακή ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας, λόγω του ου συλλαλητηρίου που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη για να μην υπάρχει ο όρος "Μακεδονία" στην ονομασία των Σκοπίων.

Παράλληλα, ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί για "ξεπούλημα" του ονόματος της Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Δράμας:

"Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε ξαφνικά να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας. Η δύο συγκυβερνώντας ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού αποφάσισε να ξεκινήσει μια «διαπραγμάτευση» (όπως την ονομάζει) με σκοπό το κρατίδιο στα Βόρεια της χώρας μας να καπηλευτεί και με τη βούλα της Ελλάδας το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΕΠΣ Δράμας λέει απλά: «Δε θα τους περάσει». Εδώ δε πρόκειται για μνημόνια, για μέτρα, αλλά για την ιστορία της πατρίδας μας και αυτή δε πρόκειται ποτέ να τη πουλήσουμε.

Η ΕΠΣ Δράμας θέλοντας να συμβάλει στη επιτυχία του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου 2018 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη προδοσία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναβάλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητας της ένωσης (ανδρικών και παιδικών πρωταθλημάτων) για για τη Κυριακή 21/1/2018.

Τη Κυριακή θα είμαστε όλοι στη Θεσσαλονίκη. Ή αυτοί ή εμείς".