Ηρακλής: Επόμενη κίνηση ο πλάγιος μπακ

|
THESTIVAL TEAM

Μετά και την οριστικοποίηση της απόκτησης του Κριστιάνο Μεντί, στον Ηρακλή κινούνται για την προσθήκη ενός πλάγιου μπακ, με το ιδεατό στη συγκεκριμένη υπόθεση να αφορά στο να πρόκειται για αμυντικό, ο με δυνατότητα να αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες της οπισθοφυλακής.

Αυτό, βεβαίως, εκφράζεται ως επιδίωξη, ώστε με μία και μόνη προσθήκη για τον ρόλο αυτό, να προσφέρεται στην ομάδα και στον προπονητή διπλό βάθος επιλογών, καθώς θα υπάρχει ο παίκτης για να καλύψει πιθανή απουσία, είτε του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου (στη δεξιά πτέρυγα), είτε του Σάββα Κυριακίδη (στην αριστερή).

Στην περίπτωση κατά την οποία δεν προκύψει… «αμφιδέξια» λύση, είναι πιθανότερο να προτιμηθεί η ένταξη στο ρόστερ ενός αριστερού μπακ, καθώς σε επίπεδο αμυντικογενών παικτών «πρώτης γραμμής» του ρόστερ, υπάρχουν «δεξιοπόδαροι» οι οποίοι μπορούν να καλύψουν ενδεχόμενο κενό στο δεξιό άκρο, αλλά ο μοναδικός «αριστεροπόδαρος», ο Λεωνίδας Καστριτσέας, λόγω σωματοδομής, δεν μπορεί να αγωνιστεί στα πλάγια.

Ίσως, «κάτι» επιπλέον

Είναι δεδομένο και επισήμως ανακοινωμένο από την διοίκηση της ομάδας, ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός περιελάμβανε εξ αρχής την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου (αποκτήθηκε ο Τάι), δύο κεντρικών αμυντικών (αποκτήθηκαν οι Κωστούλας και Γιαννίτσης), ενός σέντερ φορ (αποκτήθηκε ο Μεντί) και ενός πλαγίου μπακ, που απομένει να αποκτηθεί.

Ωστόσο, στη Μίκρα φαίνεται να είναι ανοικτοί στην προοπτική για μεταγραφή ενός επιπλέον ποδοσφαιριστή, υπό αυστηρές – όμως – προϋποθέσεις. Θα πρόκειται για παίκτη με αξιόλογες προοπτικές και ελέγξιμο οικονομικό κόστος, ο οποίος, αν και εφόσον προκύψει, θα αγωνίζεται  – πιθανότατα – στον μεσοεπιθετικό χώρο.

Τις τελευταίες μέρες, εξάλλου, πραγματοποιούνται και κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών στο περιθώριο των προπονήσεων της ομάδας (υπό δοκιμήν και κάποιος Γάλλος ακραίος μεσοεπιθετικός) και εφόσον προκύψει περίπτωση που μπορεί να ενσωματωθεί, ίσως έχουμε και κάποια επιπλέον μεταγραφή, χωρίς αυτό να αποτελεί βασική επιδίωξη τεχνικής και διοικητικής ηγεσίας.

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.