“Ο Τζαβέλλας γυρνάει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό”

|
THESTIVAL TEAM

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Γιώργος Τζαβέλλας θα επέστρεφε για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μόνο για χάρη του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΦΩΣ” οι “ερυθρόλευκοι” θα ψάξουν αριστερό μπακ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ένας από τους στόχους τους είναι και ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα αναφέρουν πως ο Γιώργος Τζαβέλλας το καλοκαίρι είχε κάνει ένα άνοιγμα προς τους Πειραιώτες λέγοντας πως δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει με τα ερυθρόλευκα και θα άφηνε ακόμα και τα 2 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει ετησίως για να πιάσει λιμάνι!

Οι Τούρκοι, όμως, σύμφωνα με το ΦΩΣ, τονίζουν πως ο διεθνής άσος θα επέστρεφε στη Super League μόνο για τον Ολυμπιακό και όχι για τον ΠΑΟΚ, ούτε για την ΑΕΚ, ενώ υποστηρίζουν πως τον Σεπτέμβρη που ο Τζαβέλλας ήταν στο Καραϊσκάκης για τα ματς της Εθνικής έκανε κουβέντα σε φιλικό επίπεδο με τους Πειραιώτες!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.