Οπαδοί της ΑΕΚ “εγκλωβίστηκαν” στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, όταν περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ ενημερώθηκαν πως η πτήση τους για τη Βιέννη, που θα αναχωρούσε στις 16.00, ακυρώθηκε, χωρίς κάποια προειδοποίηση.

Ο λόγος για την πτήση ΟS810 του αεροσκάφους 320 της εταιρίας Austria Airlines, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του sdna.gr, δεν πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω απεργίας των υπαλλήλων της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας.

Ωστόσο, κανένας εκπρόσωπος της εταιρείας δεν ήταν στο αεροδρόμιο για να ενημερώσει τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και τους υπόλοιπους επιβάτες για την τύχη της πτήσης. Μάλιστα, οι περισσότεροι φίλαθλοι που θα ταξίδευαν έχουν ήδη προπληρώσει ξενοδοχεία στην Αυστρία, όπου αγωνίζεται αύριο (7/12) το βράδυ η αγαπημένη τους ομάδα με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης για το Europa League.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε ένταση στα γκισέ της Austria Airlines στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” με αποτέλεσμα, όπως μεταδίδει το sdna.gr, να χρειαστεί ακόμη και η παρέμβαση της Αστυνομίας, για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Πλέον οι οπαδοί της “Ενωσης” αναζητούν άλλη πτήση, προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αυστριακή πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.