Σε δημοπρασία για τον άτυχο φίλο του Άρη η φανέλα του Παυλίδη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

To Charityidols έβγαλε σε δημοπρασία την φανέλα που φορούσε ο Μπάμπης Παυλίδης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τα Τρίκαλα.

Τα έσοδα, θα διατεθούν για τη νοσηλεία του φίλου του Αρη, Γιώργου Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Charityidols αναφέρει:

“Στις 3 Μαρτίου 2016, ο Γιώργος Ιωαννίδης, φίλος του ΑΡΗ από την Κατερίνη, είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι του, όταν εν ώρα δουλειάς (delivery) λόγω ολισθηρότητας και κακού οδοστρώματος, έπεσε και χτύπησε άσχημα στο κεφάλι. Το χτύπημα του προκάλεσε βαριά κρανίο-εγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές θλάσεις εγκεφάλου. Από τότε νοσηλεύεται καθηλωμένος στο κρεβάτι ή σε αναπηρικό καροτσάκι, δίνοντας ένα μεγάλο αγώνα, στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ANIMUS στην Λάρισα. Τα έξοδα νοσηλείας του όλο αυτό το διάστημα ήταν και ακόμα είναι πάρα πολλά και περιλαμβάνουν την διαμονή του, διατροφή του, ιατρικές του εξετάσεις, φαρμακευτικές του αγωγές και διάφορα άλλα. Με το κράτος απών και μία πενιχρή σύνταξη της μητέρας του ως υποστήριξη, ίσως δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει. Με συμπαραστάτες όμως την αδερφή του Μαρία που δεν το έβαλε κάτω, την κοινωνία της Κατερίνης, την βοήθεια ανώνυμων φίλων από όλη την Ελλάδα και την δική μας βοήθεια, τα κατάφερε, αρχικά να επιζήσει και στην συνέχεια να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες και να φτάσει στο σημείο που πλέον σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του και να συνεχίσει εκεί την αγωγή. Για να γίνει αυτό χρειάζονται ακόμα περίπου δέκα χιλιάδες ευρώ για να αγοραστεί ένα ειδικό κρεβάτι, ένα ειδικό καρότσι και άλλος εξοπλισμός υποστήριξης, φάρμακα αλλά και να διαμορφωθεί ο χώρος του δωματίου που θα τον φιλοξενήσει, κατάλληλα. Το Charityidols που στηρίζει τον Γιώργο από την αρχή της περιπέτειας του, κάνει μια προσπάθεια συγκέντρωσης αυτών των χρημάτων, βγάζοντας σε δημοπρασία από τώρα και μέχρι τα Χριστούγεννα αντικείμενα αθλητών του ΑΡΗ και όχι μόνο. Η αρχή αυτών των δημοπρασιών έγινε χτες, με την αυθεντική φορεμένη φανέλα του αρχηγού και σκόρερ του ΑΡΗ Μπάμπη Παυλίδη, από το παιχνίδι Τρίκαλα-ΑΡΗΣ 0-1, την οποία μπορείτε να βρείτε τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr (https://www.charityidols.gr/el/auctions/viewbids/1005)

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει βοηθώντας τον Γιώργο, μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στον παρακάτω λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα:

Γιώργος Ιωαννίδης

Εθνική Τράπεζα / Αριθμός λογαριασμού: 373-003418-58, Iban:GR8601103730000037300341858
Δικαιούχος: Ιωαννίδου Μαρία (αδελφή του Γιώργου)
Τηλέφωνο επικοινωνίας:6980722881″

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.