“Βλέπει” Αλεξάντερ Μπούτνερ ο ΠΑΟΚ

|
THESTIVAL TEAM

Κάτι παραπάνω από βέβαιη είναι η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην αριστερή οπισθοφυλακή,  όσο ο Ντοριάν Λεβέκ είναι πιο κοντά στην έξοδο παρότι στην επιστροφή του στο γήπεδο.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Arena Press” ο Δικέφαλος εξετάζει την περίπτωση του Αλεξάντερ Μπούτνερ, ο οποίος έχει τετραετή θητεία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 28χρονος είναι βασικός και στα 11 παιχνίδια της Φίτεσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Eredivisie (χωρίς να χάσει λεπτό και μετρώντας 4 ασίστ) αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Αγιαξ και αγωνίστηκε στην ομάδα του Άρνεμ το διάστημα 2008-12, προτού υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κόκκινους διαβόλους”.

Δεν «έπιασε» στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν μέτρησε περισσότερες από 28 συμμετοχές τη διετία 2012-14, στη Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον και του Μόγιες, πριν πάρει μεταγραφή για την Ντιναμό Μόσχας, βρεθεί για ένα εξάμηνο (Ιανουάριος-Ιούνιος ’16) στην Αντερλεχτ και επιστρέψει στη Φίτεσε τον περασμένο Ιανουάριο.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.