Σ. Θεοδωρίδης: Χειρούργος ο Κομίνης, για γέλια – Έπαιζε 90-0 υπέρ του ΠΑΟΚ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

πίθεση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, στον διαιτητή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, Γιώργο Κομίνη, για τις αποφάσεις του στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Τον αποκάλεσε “χειρούργο” μιλώντας στην κάμερα της “Nova”, δήλωσε ότι ήταν “για γέλια” και αναφέρθηκε και σε άλλους διαιτητές, οι οποίοι θεωρεί ότι πρέπει να φύγουν από την ελληνική διαιτησία.

“Ήταν χειρούργος, ήταν για γέλια. Σφύριζε ανάποδα. Δεν ήξερε τι έκανε μέσα στο γήπεδο. Αυτός και ο λάινσμαν Ευθυμιάδης. Βαστούσαν αγκαζέ τον Πάρντο στο 1ο ημίχρονο και δεν σήκωσε μια φορά τη σημαία. Τον κοίταζα συνέχεια”, δήλωσε αρχικά.

“Αυτοί οι διαιτητές πρέπει να φύγουν από το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ και όλες οι ομάδες, εκτός από μία, τους θέλουν πολύ. Ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός τους θέλουν. Είναι ντροπή να παίζει ο Καλογερόπουλος, ο Σιδηρόπουλος, ο Κομίνης, ο Μάνταλος, ο Αρετόπουλος. Καλά, ο Κύζας έφυγε ήδη. Αίσχος. Δεν μπορούν να τους στείλουν, να φύγουν για να ησυχάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο;”.

Συνεχίζοντας για τον διαιτητή του ντέρμπι, πρόσθεσε: “Ένα γήπεδο τον γιούχαρε συνέχεια. Ήταν προκλητικός, έπαιζε 90-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Δεν έχει ανάγκη από την εύνοια της διαιτησίας ο ΠΑΟΚ ούτε ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη την εύνοια”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.