Γιαννάκης: Θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο ατομικά και ομαδικά

|
THESTIVAL TEAM

Για τα θετικά και τα αρνητικά της εμφάνισης του Άρη στη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα μίλησε ο προπονητής των «κιτρίνων», Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου και τον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Δράκος»:

Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή και σχεδόν το ίδιο ρόστερ τελευταία δύο χρόνια και με παίκτες που έχουν παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλά την δουλειά μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και παραμείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζιελόνα έβαλε αρκετά τρίποντα μερικά ήταν ελεύθερα και έχω παράπονα από τα ελεύθερα σουτ που τους επιτρέψαμε.

Είχαμε σταθερή και καλή απόδοση για 27 λεπτά για αυτό χάσαμε την διαφορά μας. Πρέπει να κρατάμε την διάρκεια στην απόδοση μας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και τη νίκη», είπε αρχικά.

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Άρη: «Είναι απόλυτα λογικό διότι αρκετοί παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήρθαν πρόσφατα, ενώ υπάρχουν και αλλά παιδιά που πρέπει να διατηρήσουν την πνευματική τους συγκέντρωση, είναι δεδομένο ότι θα βελτιωθούν όλα αυτά απλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο».

Είπε ακόμα: «Στόχος είναι να βελτιωθούμε και άτομα και ομαδικά και αυτό θα γίνει και θα φανεί στη συνέχεια».

Μίλησε και για την παρουσία του κόσμου: «Θελουμε τη βοήθεια και συμπαράσταση από τον κόσμο, τους θελουμε εδώ σε κάθε παιχνίδι. Τους ευχαριστούμε που έρχονται στο γήπεδο και μας στηρίζουν».

Για την μεγάλη βελτίωση στο ποσοστό των εύστοχων βολών, όπως γράφει το sdna.gr, είπε: «Ο Άρης είχε τον μετρ στις βολές τον Νίκο (σ.σ. εννοεί τον Γκάλη). Που κέρδιζε φάουλ και δεν έχανε βολές… όποτε πρέπει να τον μιμηθούμε, δουλεύουμε με τα παιδιά αρκετά και σε αυτό τον τομέα».

Για το αν υπενθυμίζει στις προπονήσεις τον Νίκο Γκάλη ως παράδειγμα στους παίκτες του, απάντησε: «Ο Γκάλης είναι παράδειγμα για όλους μας, αλλά δεν μπορεί κανένας παίκτης να κάνει όλα αυτά τα σύνθετα που έκανε ο Νίκ».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.