Απίστευτη “γκέλα” για Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: Ήττα από Ατρόμητο (0-1), στο +4 ο ΠΑΟΚ

|
THESTIVAL TEAM

Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λάρισα μάλλον δεν ήταν… καταδικαστική, αφού ο Δικέφαλος αύξησε τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό στους 4 πόντους!

Οι “ερυθρόλευκοι” που άνοιξαν την αυλαία των σημερινών αγώνων της Σούπερ Λιγκ, έχασαν με κάτω τα χέρια από τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και παρέμειναν στους 8 βαθμούς, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ με τη χθεσινή ισοπαλία πήγε στους 12, ενώ η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία το βράδυ να ξεφύγει 8 (!) ολόκληρους βαθμούς από τον Ολυμπιακό, αν πάρει το “τρίποντο” στην Τρίπολη κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο Αστέρα.

Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Ατρόμητο, πέτυχε ο Κιβρακίδης στο 60′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (52′ Σεμπά), Μπεν (13′ λ.τ. Μάριν), Τζούρτζεβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες (46′ Μπουσούλαζιτς), Βασιλακάκης (84′ Ζησόπουλος), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος (71′ Καρασαλίδης).

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.