Πρίγιοβιτς: Βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα

|
THESTIVAL TEAM

O στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι άλλος από την πρωτιά στο πρωτάθλημα, όπως ξεκαθάρισε ο Σέρβος φορ, Πρίγιοβιτς, παραλαμβάνοντας το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής.

 «O βασικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και εγώ ελπίζω να βοηθήσω για αυτόν τον στόχο με τα γκολ μου», είπε ο 27χρονος επιθετικός και αναφέρθηκε στην ενίσχυση του φετινού ρόστερ και τον ίδιο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πρίγιοβιτς πριν από την προπόνηση του «Δικεφάλου» στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας:

Για το ότι έχει πετύχει 14 γκολ σε 28 αγώνες με τον ΠΑΟΚ: «Σημαίνει ότι κάνω σωστά την δουλειά μου, αλλά και η ομάδα κάνει σωστά την δουλειάς της, συνολικά κάνουμε καλή δουλειά και αυτό φαίνεται».

Για το γκολ που πέτυχε και του χάρισε το πρώτο βραβείο της χρονιάς: «Νομίζω ότι ήταν το πιο όμορφο της αγωνιστικής, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νίκη της ομάδας, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να πετύχω και άλλα όμορφα γκολ».

Για το πόσο βοηθάει τον ίδιο η ενίσχυση που έγινε στην ομάδα: «Σίγουρα η ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είναι σημαντική. Πρέπει να συμπληρώσουμε όμως όλα τα κομμάτια μαζί, αλλά έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα».

Σχετικά με την παρουσία του εθνική Σερβίας:  «Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι με την Σερβία. Είμαστε πολύ κοντά σε έναν στόχο της πρόκρισης στο Μουντιάλ, που τον περιμένει χρόνια η Σερβία, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στα δύο παιχνίδια που απομένουν και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.