Τον απολογισμό της σημερινής φιλικής αναμέτρησης του Άρη κόντρα στην Μπουγιουκσεχίρ έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των "κιτρίνων", Παναγιώτης Γιαννάκης.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα σημεία ποπυ έχει βελτιωθεί ο Άρης αλλά και για το που χρειάζεται να δουλέψουν περισσότερο οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Βελτιώσαμε κάποια πράγματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν είχαμε τη φρεσκάδα να παίξουμε μέχρι το τέλος. Φορτώθηκαν και τα παιδιά με φάουλ, είχαμε μια δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθούμε και σε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν πρέπει να χαρίζουμε κανένα καλάθι, κανέναν πόντο σε κανέναν. Σήμερα παρότι είχαμε καλές στιγμές στο μεγαλύτερο διάστημα, όταν βρεθήκαμε στην κούραση και τα φάουλ, αντιδράσαμε σπασμωδικά, με αποφάσεις που δημιούργησαν αυτή τη διαφορά. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και θα γινόμαστε καλύτεροι μέσα από δυνατά παιχνίδια”.

Για το τι καλύτερο είδε σε σχέση με τον αγώνα με τη Τόφας:

“Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πιο επιθετική αμυντική συμπεριφορά. Είχαμε καλές στιγμές σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού”.

Για το αν έχει φανταστεί τον Άρη όπως έπαιξε στο πρώτο δεκάλεπτο:

“Αυτό είναι δεδομένο. Καταρχήν η ομάδα πρέπει να παίξει σε όλο το γήπεδο, πρέπει να πρεσάρει. Δείξαμε κάποια πράγματα σήμερα, αλλά δεν είχαμε την φρεσκάδα που θέλαμε και τα φάουλ που φορτωθήκαμε μας δημιούργησαν λάθη συνεργασίας και όλα αυτά μαζί έκαναν τη διαφορά της Σακάρια”.

Για τον Χρηστίδη:

“Δεν πρέπει να φοβάται τη μπάλα. Η μπάλα δεν μπορεί να σου κάνει κακό, ακόμα κι αν σε χτυπάει στο κεφάλι. Είναι νεαρός, αλλά κάθε μέρα βελτιώνεται και μαθαίνει και είναι ευχάριστο για όλους μας”.