Ηλ. Παπαθεοδώρου: Ανταποκρίθηκαν όλοι οι παίκτες, δείξαμε πράγματα που θέλαμε (VIDEO)

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Για την επικράτηση στην Γερμανία κόντρα στην πανίσχυρη Μπάπεργκ στο πλαίσιο του τουρνουά «Expert Jakob Cup», μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπάπεργκ, την εμφάνιση της ομάδας αλλά και τα προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα μίλησε μετά το παιχνίδι ο ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

 «Ήταν το πιο σημαντικό τεστ που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Είναι υψηλού επιπέδου και οι παίκτες και η λειτουργία της. Αυτό που ήταν σημαντικό για εμάς, πέρα από τη νίκη, ήταν ότι δείξαμε πράγματα που θέλαμε και στην άμυνα και στην επίθεση. Είχαμε καλή παρουσία για 40 λεπτά, ελέγξαμε το παιχνίδι για πολύ μεγάλη χρονική διάρκεια. Εκτός από το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι και από την εμφάνιση της ομάδας» σχολίασε αρχικά:

Για τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και το πως αντέδρασε η ομάδα του: «Είναι σημαντικό για εμάς και το έχουμε συζητήσει και με τους παίκτες, ότι υπολογίζουμε όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα. Έλληνες και ξένους, μικρούς και μεγάλους. Σήμερα σε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι, ανταποκρίθηκαν όλοι και οι νέοι μας παίκτες και αυτό μας χαροποιεί πάρα πολύ. Από τη στιγμή που βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ, πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις. Είναι σημαντικό, κρατάμε αρκετά θετικά και σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε κάποια άλλα, που αφορούν τη συγκέντρωση μας στην άμυνα και το μεγάλο αριθμό λαθών στην επίθεση».

Ερωτηθείς για την τελευταία επίθεση με το τρίποντο του Ζάρα: «Ήταν μια καλή αντίδραση μετά από τάιμ άουτ. Από τη στιγμή που ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, ήταν λογικό να έχουμε και καλή εκτέλεση σε αυτό που κάναμε στην τελευταία φάση. Είναι σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια για την ψυχολογία σου, για την επιβεβαίωση της δουλειάς που κάνουν οι παίκτες, αλλά από εκεί και πέρα, έχουμε πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Ειδικά στο κομμάτι της ομαδικής συνοχής. Χρειαζόμαστε να βρούμε καλύτερο ρυθμό, καλύτερες συνεργασίες. Ο χρόνος μας πιέζει αλλά είναι και σύμμαχος. Χρειαζόμαστε χρόνο».

Σχετικά με το ντεμπούτο του Τρις: «Εχει κάνει μαζί μας μόνο δύο προπονήσεις. Ουσιαστικά ήρθε μαζί μας για να δει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και σε παιχνίδι. Επαιξε μόλις έξι λεπτά και έχει να καλύψει ένα χαμένο έδαφος τριών εβδομάδων. Θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή. Θα του δώσουμε παραπάνω χρόνο και αύριο και στα επόμενα φιλικά».

Για το επίπεδο του τουρνουά: «Είναι ένα τουρνουά με ομάδα που παίζει Ευρωλίγκα, με ομάδες υψηλού επιπέδου από το γερμανικό πρωτάθλημα που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουμε επιλέξει όλα μας τα φιλικά να είναι δυνατά, είτε με ομάδες της Α1 ανταγωνιστικές, είτε όλο αυτό το 10ημερο που αντιμετωπίζουμε ομάδες υψηλού επιπέδου της Γερμανίας ή της Τουρκίας στη συνέχεια».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.