Δηλώνει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική ο Ηρακλής

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Ηρακλής να αγωνιστεί τελικά στη Γ’ Εθνική, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου αναμένεται να δηλώσουν εκεί την ομάδα του “Γηραιού”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sdna.gr, οι ιθύνοντες του Γυμναστικού Συλλόγου, σε συνεργασία με τους ομολόγους τους του Ιδρυτικού Σωματείου της ΠΑΕ, αναμένεται να δηλώσουν τον Ηρακλή το αργότερο μέχρι τη λήξη της σχετικής προθεσμίας τη Δευτέρα 18/9, την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Πρόκειται για μια κίνηση τακτικής από τους ανθρώπους των «κυανόλευκων», σε περίπτωση που ο κόσμος του Συλλόγου δεν εγκρίνει το deal των Αμπελοκήπων, όταν καταστεί απόλυτος γνώστης όλων των παραμέτρων.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η διαπραγμάτευση με την ομάδα των Αμπελοκήπων, τότε σύμφωνα με το sdna.gr, ο Θόδωρος Δρακόπουλος και ο Χρήστος Αντωνέλης αναμένεται να στηρίξουν την παρουσία της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής ως έκπτωτος λόγω χρεών, υποχρεούται να μείνει για τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές περιόδους στην Γ’ εθνική, όπου αν στις δύο πρώτες καταλάβει θέση στην πρώτη τετράδα και στην τρίτη θέση ανόδου στην Football League, τότε και μόνο τότε θα έχει δικαίωμα ανόδου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.