Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και ο Ντάνιελ Τόρες

|
THESTIVAL TEAM

Ο 27χρονος διεθνής Κολομβιανός μέσος (1,83 μ.), Ντάνιελ Τόρες, παραμένει βασική επιλογή για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία και από ανθρώπους, οι οποίοι είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Αλαβές δεν φαίνεται να υπολογίζει στον έμπειρο μέσο και ακόμα και σήμερα θα του μεταφέρει πως πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με την απόκτηση του Τομάς Πίνα και την ενδεχόμενη άφιξη του Σέρχι Σαμπέρ από την Μπαρτσελόνα, δείχνει υπερπλήρης στα χαφ.

Ο Τόρες πραγματοποίησε πέρυσι μια “γεμάτη” χρονιά, αγωνιζόμενος σε 26 παιχνίδια. Φέτος, έμεινε στον πάγκο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στην ήττα της Αλαβές από τη Λεγκανές με 1-0.

Σύμφωνα πάντα με το gazzetta.gr, ο Μίχελ σκέφτεται να πάει σε δανεισμό (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι), αλλά η Αλαβές συζητάει για πώληση του Τόρες, όπως έχει πει ο αθλητικός διευθυντής, Σέρχιο Φερνάντεθ, ενώ εκτός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ομάδες από την Αργεντινή (Ράσινγκ, Ουρακάν) και το Μεξικό (Τίγκρες).

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.