Ανακοίνωσε Ζάϊρο η Σερίφ Τίρασπολ

|
THESTIVAL TEAM

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν με το ένα πόδι στο Βελιγράδι για λογαριασμό της Παρτιζάν, εντούτοις ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ζάιρο, δόθηκε δανεικός στη Σερίφ Τίρασπολ.

Ο Βραζιλιάνος ήταν μια ανάσα από τους Σέρβους όμως δεν τα βρήκαν στην οψιόν αγοράς και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μολδαβία.

Οι Μολδαβοί προσέφεραν περισσότερα χρήματα και ο Ζάιρο θα αγωνιστεί εκεί ως δανεικός από τον Δικέφαλο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Jairo De Macedo Da Silva εντάχθηκε στο δυναμικό της Σερίφ Τίρασπολ. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν τη συνεργασία τους. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα μας από τον ΠΑΟΚ στον οποίο ο Βραζιλιάνος βρίσκεται από το 2015. Η καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στη Μαντουρέιρα και στη συνέχεια επέστρεψε στη Μποταφόγκο. Η ευρωπαϊκή του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην Τρέντσιν και από εκεί μετακόμισε στην Ελλάδα. Επίσης, η Παρτιζάν Βελιγραδίου ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Η FC “Sheriff” καλωσορίζει τον Ζάϊρο και του εύχεται μεγάλες νίκες χωρίς τραυματισμούς με την κιτρινόμαυρη φανέλα του συλλόγου”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.