Γνωστός ποδοσφαιριστής στο Survivor 2;

|
THESTIVAL TEAM

Ένας μήνας έχει μόνο περάσει από την ημέρα που ανακοινώθηκε το όνομα του μεγάλου νικητή του φετινού Survivor.

O Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν από τους λίγους παίκτες που από την αρχή του ριάλιτι είχε παραδεχτεί πως σκοπός του ήταν το έπαθλο. Η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα του τον αντάμειψαν αφού πέντε μήνες μετά στέφθηκε νικητής.

Το τρέιλερ για το Survivor 2 «παίζει» ήδη μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχών πέφτουν «βροχή».

Η παραγωγή του σταθμού από την πλευρά της έχει ήδη προσεγγίζει πολύ γνωστά ονόματα καλλιτεχνών αλλά και αθλητών για το Survivor 2 με πολλούς από αυτούς να είναι ήδη σε συζητήσεις, δίχως άγχος φυσικά αφού με το Survivor 1 μπήκαν στο κλίμα του ριάλιτι και ξέρουν πια τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν.

Μετά το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, φήμες οι οποίες κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα και ακόμη δεν γνωρίσουμε τι έχει αποφασίσει ο ίδιος, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν έρθει σε πολύ στενές επαφές με έναν ακόμη διεθνή ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr ο ποδοσφαιριστής, είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο «ναι», συμμετέχοντας στο Survivor 2 με την ομάδα των Διασήμων.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.