Για την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς, την απόκτηση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στη θέση του αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Φρανκ Αρνεσεν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5fm":

- την πρόσληψη Στανόγεβιτς: «Έμαθα για τα νέα του ΠΑΟΚ και την πρόσληψη του νέου τεχνικού στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. Ωστόσο, έμεινα έκπληκτος με τη φυγή του Ίβιτς γιατί τα πήγε πάρα πολύ καλά και κατέκτησε και το Κύπελλο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

- το εάν έχει μιλήσει με τον Ίβιτς: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ίβιτς».

- την συνεχή αλλαγή προπονητών στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να κρίνω τι συμβαίνει και γίνεται αυτό. Ο Σαββίδης είναι το αφεντικό και αυτός κρίνει τι πρέπει να γίνει. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μείνει ένας προπονητής για δύο χρόνια. Η συνέχεια είναι σημαντική. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ».

- το εάν γνωρίζει τον Στανόγεβιτς: «Δεν τον γνωρίζω».

- την επιστροφή του Μακ: «Μου άρεσε αυτό. Πολύ καλή μεταγραφή. Ο Μακ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ξέρει την ομάδα. Ήθελε να επιστρέψει γιατί δεν είχε δώσει όσα ήθελε όταν ήταν στην ομάδα» .

- τον Ρέι: «Δεν τον γνωρίζω».

- τον Τσίμιροτ: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Τσίμιροτ. Είναι ένας καλός παίκτης και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για εκείνον».

- τον Λούμπος Μίχελ και για το εάν του έδωσε κάποια συμβουλή: «Έχω καλή σχέση μαζί του. Μιλούσαμε συνέχεια για την ομάδα και την Εθνική. Δεν του έδωσα κάποια ιδιαίτερη συμβουλή. Δεν του έδωσα συμβουλες αλλά πληροφορίες που θα ήθελε να ξέρει. Τα πάει πολύ καλά και ο ΠΑΟΚ έχει καταρτισμένους ανθρώπους για να γίνει σωστά η δουλειά».

- το εάν μιλάει με τον Σαββίδη: «Είναι δύσκολο. Μιλάει ρώσικα και εγώ δεν μπορώ να τα μιλήσω».

- το εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει το πρωτάθλημα: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει και να κάνει κάτι καλό αλλά υπάρχει και ο Ολυμπιακός που είναι μια δυνατή ομάδα».