Σε καλό κλίμα οι συζητήσεις Nova και Super League για τα τηλεοπτικά

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Διεργασίες για την επικείμενη συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα σε εκπροσώπους των ομάδων και τη Nova γίνονται στη Super League, με τους «μεγάλους» να φαίνεται πως συνειδητοποιούν πως η δομή του πρωταθλήματος πρέπει να αλλάξει προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν δύο συναντήσεις όλοι μαζί προκειμένου να χαραχθεί η κοινή πορεία.

Στην επιτροπή που θα συναντηθεί με τη Nova εκτός από τους εκπροσώπους των τεσσάρων «μεγάλων», θα υπάρχει ένας ακόμη εκπρόσωπος από τις υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο φαίνεται πως η λύση έρχεται από το ισχυρό γκρουπ.

Στην προσπάθεια να βρεθεί μια λύση λοιπόν, οι Γιάννης Βρέντζος, Χρήστος Παναγόπουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και Μάκης Γκαγκάτσης φέρονται να συναντήθηκαν δυο φορές τις ισάριθμες τελευταίες μέρες (για δυο ώρες το βράδυ της Τετάρτης και άλλες τρεις την Πέμπτη).

Μέσα σε καλό κλίμα, το οποίο αποτυπώνεται στη φράση «το ποδόσφαιρο είμαστε εμείς» και παρουσία τη δεύτερη φορά και του διευθύνοντος συμβούλου της NOVA, Πάνου Παπαδόπουλου, αντάλλαξαν απόψεις πάνω στο καυτό θέμα των τηλεοπτικών.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα, αν και η κατάσταση δείχνει να βαδίζει πλέον κλίμα συμφωνίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.