“Δεν είχαμε επαφές με Λοντίγκιν, κοινή απόφαση για Μακ”

|
THESTIVAL TEAM

Συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ζενίτα, Κονσταντίν Σαρσάνια μιλώντας για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, αλλά και τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ για τον Μακ και τον… Λοντίγκιν.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μετά την πώληση του Ρόμπερτ Μακ το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά και την επιστροφή του Σλοβάκου με την μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν.

Έτσι στη συνέντευξη του κ. Σαρσάνια που είναι ο τεχνικός διευθυντής της ρωσικής ομάδας δεν μπορούσε να λείπει ο ΠΑΟΚ από την θεματολογία της συζήτησης. Μάλιστα ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στις μεταγραφές και στις αποχωρήσεις της ρωσικής ομάδας μίλησε για τις υποθέσεις Μακ και Λοντίγκιν που εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ.

Για την υπόθεση του Ρώσου γκολκίπερ ο Σαρσάνια τόνισε ότι ουδέποτε έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη και δεν έχει διαπραγματευτεί για μία πιθανή μεταγραφή, ενώ για τον Μακ ήταν επίσης ξεκάθαρος. Ο Μακ δεν μπορούσε να αγωνιστεί με άνεση στο ρωσικό πρωτάθλημα λόγω της χρησιμοποίησης μόνο 6 ξένων παικτών και έτσι θα είχε λιγότερες συμμετοχές από αυτές που ήθελε και ο ίδιος και η Ζενίτ. Ο ΠΑΟΚ περίμενε στην γωνία για τον παίκτη και ο ίδιος ο Σλοβάκος είχε τονίσει ότι εάν ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον φέρει πίσω στη Θεσσαλονίκη, εκείνος θα επέστρεφε άμεσα, όπως και έκανε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.