Γ. Βασιλειάδης: Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στην κανονικότητα

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Σημαντικές αλλαγές με στόχο “να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στην κανονικότητα”, προανήγγειλε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης .Οι αλλαγές αυτές, θα αφορούν τη διαιτησία, το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των ομάδων, αλλά και μέτρα κατά της βίας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «24/7» ο υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε και στις επικείμενες αλλαγές που θα γίνουν στην ΕΠΟ μετά τις εκλογές: «Το καταστατικό θα αλλάξει με νέα τροπολογία και μετά τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στην Ομοσπονδία», τόνισε ο κυβερνητικός παράγοντας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπάρχει το αίσθημα της διαφθοράς και «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στην κανονικότητα».

Αφού τόνισε ότι «χρειάζονται 2-3 χρόνια ηρεμίας και αποφάσεων, αλλά θα δώσουμε τη μάχη και την επόμενη ημέρα θα είμαστε νικητές», εν συνεχεία αναφέρθηκε στη διαιτησία: «Μπαίνουμε για πρώτη φορά στην ουσία του ζητήματος. Πρέπει να σπάσει ο κύκλος της σχέσης παραγόντων – διαιτητών».

Τέλος, σε ό,τι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων είπε: «Η δικαιοσύνη θα ενεργεί άμεσα, οι αποφάσεις θα βγαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι ποινές θα είναι βαριές. Θα αυστηροποιηθεί το πλαίσιο.»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.