Άρης: Κλείνει Βαλεριάνο, θέλει Στόιτσεφ

|
THESTIVAL TEAM

Θέμα… ωρών είναι η απόκτηση του Γιώργου Βαλεριάνου, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Άρη για συμβόλαιο δυο χρόνων.

Μάλιστα κλήθηκε σήμερα να έρθει στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά, όπως είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα και με τον Χουσέιν Μουμίν.

Παράλληλα, ο Άρης φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Μίλος Στόιτσεφ του Ατρόμητου. Σύμφωνα με το attomitistas.gr ο 28χρονος αριστερός χαφ δεν έδωσε το παρών στην χτεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη.

Ο Σέρβος παίκτης που αποκτήθηκε πέρυσι από τους Πειρστεριώτες από την Σεράγεβο, υπογράφοντας 3ετές συμβόλαιο, ωστόσο δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, κάτι που είχε σαν συνέπεια να δοθεί δανεικός το δεύτερο εξάμηνο στην Βέροια.

Πλέον οι «κίτρινοι» οι οποίοι έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του, και σε περίπτωση που οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε ο παίκτης θα γίνει και επίσημα κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.