“Θέλει και Γιούρι Λοντίγκιν ο ΠΑΟΚ”

|
THESTIVAL TEAM

O αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια, με νέες δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ -εκτός του Μακ- επιθυμεί να αποκτήσει και τον Γιούρι Λοντίγκιν.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και για τον Λοντίγκιν, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Πρώτα απ’όλα θα πρέπει να μιλήσουμε με τον παίκτη, δευτερευόντως πρέπει να βρούμε τον αντικαταστάτη του», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του.

Ο 27χρονος πορτιέρο είναι γνωστός από την παρουσία του στην Ελλάδα και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ξάνθης, που του άνοιξαν την πόρτα τόσο της Ζενίτ όσο και της Εθνικής Ρωσίας.

Ο πατέρας του είναι Ρώσος και η μητέρα του Ελληνίδα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης. Προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα το 2009, ενώ στους Ακρίτες έμεινε μέχρι το 2013. Από το καλοκαίρι του ’13 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στη Ζενίτ, έχοντας 58 συμμετοχές, ενώ έχει και 8 συμμετοχές στην Εθνική Ρωσίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.