ΠΑΟΚ: Αύριο η παρουσίαση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς

|
THESTIVAL TEAM

Αύριο στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα γίνει τελικά η παρουσίαση του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την παρουσίαση του νέου προπονητή θα κάνει ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η σεζόν 2017-18 για τον ΠΑΟΚ αρχίζει την Πέμπτη 22 Ιουνίου με την πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Προηγείται, όμως, η… γνωριμία του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς με τον κόσμο του Δικεφάλου μέσω των ΜΜΕ.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ θα παρουσιάσει τον Σέρβο τεχνικό σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας και θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το PAOK TV και το paokfc.gr.

Στις 19:00 θ’ ακολουθήσει η πρώτη (κλειστή) προπόνηση της νέας σεζόν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας με τα New Media του συλλόγου ν’ αναλαμβάνουν την ενημέρωσή σας με φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.