Ασύλληπτη πρόταση από Κίνα για Ρονάλντο – Νούμερα που προκαλούν ίλιγγο!

|
THESTIVAL TEAM

Η ισπανική εφημερίδα “AS” αποκαλύπτει πως κινεζικός σύλλογος είναι έτοιμος να καταθέσει μια απίστευτη πρόταση στην Ρεάλ Μαδρίτης, για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ρεπορτάζ της έγκυρης ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες τον κινεζικό σύλλογο (ο οποίος δεν κατονομάζεται) προτίθενται να προσφέρουν 200.000.000 ευρώ (!) στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Το συγκεκριμένο ποσό, όπως είναι λογικό, προκαλεί… ίλιγγο, αφού θα πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, προκειμένου να πείσουν τον Πορτογάλο επιθετικό να κάνει το μεγάλο βήμα, είναι έτοιμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 120.000.000 ευρώ!

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο CR7 ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, στο οποίο, μάλιστα τοποθετήθηκε και ρήτρα ύψους 1.000.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.