Κούγιας για Κομπότη: Ποδοσφαιρικά μπορώ να τον δω να ψυχορραγεί;

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Για το θέμα της δικαίωσης του Ηρακλή από το διαιτητικό δικαστήριο, που ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση του υποβιβασμού του, αλλά και την άποψη του για τον Γιάννη Κομπότη μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στον ArenaFM 89.4:

Χειριστήκατε το θέμα του Λεβαδειακού και δικαιώθηκε ο Ηρακλής: «Ναι μαζί με τον κ. Βαγιάκο. Ήταν έκπληξη αλλά ήταν μια απόφαση που εξήφθη από το σοβαρότερο δικαστήριο το οποίο απαρτίζεται από πέντε μέλη, οι τρεις είναι τακτικοί δικαστές.

Για όλο αυτό δεν ήταν υπεύθυνος ο νομικός της λίγκας, κάθε ΠΑΕ που ψήφισε εκείνη την ημέρα, είχε μαζί και τον νομικό της σύμβουλο. Ότι ακούσανε τον νομικό υπεύθυνο της Λίγκας, ήταν φθηνή δικαιολογία».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η βαθμολογία έχει επικυρωθεί και ο Ηρακλής είναι τελευταίος για δυο αιτιολογίες, για αφαίρεση βαθμών για τον Πουρτουλίδη και για τον λόγο ότι δεν πήρε αδειοδότηση. Ο Ηρακλής έχει προσφύγει στο διαιτητικό γιατί προσβάλει την επικύρωση της βαθμολογίας με την αιτιολογία ότι δεν πήρε αδειοδότηση. Τα επιχειρήματα του είναι ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν προβλέπει υποβιβασμό για την μη-αδειοδότηση και δεύτερον ότι δεν τον προβλέπει ούτε ο ΚΑΠ.

Η αιτιολογία του υποβιβασμού του Ηρακλή είναι ότι συμπεριλαμβανομένου και του Ηρακλή με παμψηφεί απόφαση της , η Σούπερ Λιγκ λέει ότι όποιος δεν πάρει αδειοδότηση, υποβιβάζεται. Όπως καταλαβαίνεται το θέμα είναι στον αέρα

Το διαιτητικό ανέτρεψε και το δεδικασμένο που υπήρχε με τον υποβιβασμό του ΟΦΗ. Ανέτρεψε ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα η Σούπερ Λιγκ.

Τελικά μπορεί να υποβιβαστεί ο Ηρακλής και να μην μείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός, ανοίγει δηλαδή και ένα μικρό παράθυρο για τον Άρη . Υπάρχει δεδικασμένο μέχρι σήμερα, αλλά μπορεί να ανατραπεί αν και εφόσον το διαιτητικό δικαστήριο , κρίνει έτσι».

Αναφορικά με τον Γιάννη Κομπότη: «Ποδοσφαιρικά μπορώ να δω τον Κομπότη να ψυχορραγεί; Μου είναι τόσο αντιπαθής ως παράγον . Εγώ δεν ψήφισα τον Κομπότη, την νομική μου αξιοπρέπεια ψήφισα. Ανέλαβα την υπόθεση ως επαγγελματίας δικηγόρος».

Πότε θα βγει η απόφαση;

«Άμεσα, μέχρι την επόμενη βδομάδα θα ξέρουμε».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.