Ζιντάν: Δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο- Στη Ρεάλ και του χρόνου

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Σεμνός ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, αφού παρά το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος προπονητής που οδήγησε μια ομάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κατάκτηση του Champions League, εκείνος ανέφερε χαρακτηριστικά: «δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, το γνωρίζω καλά αυτό».

«Είναι μια σπουδαία χρονιά για τη Ρεάλ. Κατάκτησε το πρωτάθλημα και τώρα το Champions League. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Είχαμε μια χρονιά με σκληρή δουλειά, μόνο έτσι μπορείς να κατακτήσεις αυτά τα τρόπαια. Είμαι ευτυχισμένος. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε, αλλά μέσα μου νιώθω ευτυχία» υπογράμμισε ο Ζιντάν.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει στον πάγκο της πρωταθλήτριας, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα: «Είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει, αλλά τώρα ας γιορτάσουμε τη νίκη».

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν άφησε επίσης ερωτηματικά: «Ο Ζιντάν είναι αυτός που αξίζει τον σεβασμό όλων μας. Θα μιλήσουμε για να δούμε πως θα διευθύνει αυτή την ορχήστρα και θα συνεχίσουμε μαζί».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.