Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγαπώ την Εθνική, θέλουμε τη στήριξη όλων

|
THESTIVAL TEAM

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την Εθνική και να είναι δίπλα της, στα καλά και τα άσχημα, από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μιλώντας στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΪ ο σταρ του ΝΒΑ δεν άφησε καμία αμφιβολία για την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ.

«Στην Εθνική εκπροσωπείς την Ελλάδα και νιώθω ότι κάνω κάτι που αγαπάω. Ξέρω πως θα πέσει μεγάλο βάρος πάνω μου, αλλά δεν είμαι μόνος στην ομάδα. Υπάρχουν άλλοι 11 κι όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζουμε όλοι μαζί, όχι μόνο εγώ. Θέλω τη στήριξη από όλους τους Έλληνες. Θέλω χάσουμε-κερδίσουμε να είμαστε όλοι μαζί», ανέφερε.

Ο 22χρονος άσος των Μπακς, που προέβλεψε… Καβαλίερς ως πρωταθλητές του ΝΒΑ, δεν έκρυψε πως ονειρεύεται και ο ίδιος να βρεθεί σε θέση να διεκδικεί δαχτυλίδι. «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, να ακούω τους προπονητές μου κι αν βελτιώνομαι εγώ βελτιώνεται και η ομάδα μου. Αν δεν είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τον πρωταθλητισμό δεν θα δούλευα τόσο σκληρά. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ και θέλω να με θυμούνται ότι δούλεψα σκληρά, ότι πήγα στο ΝΒΑ στα 18 και έμεινα εκεί ως τα… 38 ή τα 40».

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κατέδειξε την εργατικότητα του αδερφού του με μια χαρακτηριστική φράση. «Ο Γιάννης όταν κάνουμε προπονήσεις λέει ‘θες να γίνει καλός ή να γίνεις σπουδαίος;’. Αυτό δείχνει πώς σκέφτεται, αλλά και πώς σκέφτομαι κι εγώ για το μπάσκετ».

Για τα AntetokounBros, που θα φέρουν τα αδέρφια και πολλούς άλλους αστέρες κοντά στον κόσμο, είπε: «Είναι ευκαιρία να μαζευτούμε όλοι μαζί και να το διασκεδάσουμε. Είναι για όλο τον κόσμο, ελπίζουμε να έρθουν και να το απολαύσουν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.