Ντέμης: Να ζητήσει συγνώμη ο Κλάους

|
THESTIVAL TEAM

Για το περιστατικό που φέρεται να εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Δημήτρη Σαραβάκο, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, τοποθετήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδής.

Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή που διατηρεί ο ίδιος στον «Σπορ Fm», προέτρεψε τον Αθανασιάδη μεταξύ άλλων να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Δεν θα απαντούσα ποτέ στον Σαραβάκο, βρίζοντάς τον. Δεν μπορώ να το κάνω. Και δίκιο να έχω. Άστο να περάσει. Περίμενα να τον πάρει τηλέφωνο και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Δεν έχει σημασία ποιος το ξεκίνησε. Είναι θέματα αρχής. Μιλάμε για τον Σαραβάκο που έχει μια ιστορία και έναν αθλητή που είναι εν ενεργεία. Δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό δύο ποδοσφαιριστών που μάχονται εκείνη την ώρα.

Δεν γίνεται ο Μάνταλος να έχει τον ίδιο σεβασμό στον Λέτο και στον Θωμά Μαύρο. Φυσικά, σέβεσαι τον ποδοσφαιριστή, αλλά και την ιστορία του άλλου. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Μπρέσια βρίζει τον Μπουφόν. Πώς σου φαίνεται;»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.