Πρώτος στόχος της Παρτιζάν ο Βλάνταν Ίβιτς

|
THESTIVAL TEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν, ενώ δημοσίευμα από τη Σερβία τον θέλει να είναι ο βασικός στόχος της Παρτιζάν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Μάλιστα, η «zurnal.rs» αναφέρει πως το εν λόγω θέμα τέθηκε επί τάπητος και στο χθεσινό (1/6) διοικητικό συμβούλιο των Σέρβων. Πρόβλημα όμως παραμένει η οικογένεια του παίκτη που δεν θέλει να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα: «Το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των ασπρόμαυρων, ο Ίβιτσα Ίλιεφ αναφέρθηκε στο όνομα του πρώην συμπαίκτη του, που είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στον ΠΑΟΚ κερδίζοντας το Κύπελλο.

Υπήρξε επίσης η φήμη πως θα μπορούσε να είναι πρόβλημα και η πρόταση που είχε ο Ίβιτς τον χειμώνα από ομάδα της β΄ κατηγορίας της Κίνας, όμως αυτή δεν βρίσκεται πια στο τραπέζι του Βλάνταν. Έτσι, οι πιθανότητες της Παρτιζάν μεγαλώνουν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.