“Παραιτήθηκε ο Ίβιτς, αναλαμβάνει ο Λουτσέσκου”

|
THESTIVAL TEAM

Την αποκάλυψη πως ο Βλάνταν Ιβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του, έκανε σερβικό δημοσίευμα, με τους συμπατριώτες του Σέρβου τεχνικού να αναφέρουν πως ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς προκύπτει από την γενέτειρα του Ιβιτς, ενώ για την ώρα δεν γίνεται καμία επίσημη αναφορά από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα είναι ο αντικαταστάτης του. Μάλιστα, Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζιε ήδη τον Μίχελ Λούμπος, αοφύ έχουν συνεργαστέι κατά το παρελθόν στη Σαχτάρ.

Επίσης η ιστοσελίδα novosti.rs, αναφέρεται στην τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ ως αιτία της παραίτησης του Ίβιτς φέρεται να είναι η κακή πορεία της ομάδας στα πλέι οφς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα διαφορετικό δημοσίευμα, προερχόμενα πάλι από τη Σερβία, ήθελε τον 38χρονο τεχνικό υποψήφιο για τον πάγκο της Παρτιζάν.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.